لوبیا قرمز یکی از پر مصرف ترین و پرخاصیت ترین انواع حبوبات است و به دلیل مقادیر بالای پروتئین که دارد، به عنوان بهترین منبع گیاهی جایگزین گوشت در گیاهخواران استفاده می شود.
در ادامه این مقاله همراه ما باشید تا با تمامی خواص لوبیا قرمز برای سلامتی بدن در طب سنتی، لاغری و بدنسازی، دوران بارداری، سلامت کلیه ها و کودکان بیشتر آشنا شوید. همچنین به برخی از مضرات زیاده روی در خوردن آن نیز اشاره کرده ایم که بهتر است آن ها را نیز مطالعه کنید؛
مقادیر بالای آنتی اکسیدان های موجود در لوبیا قرمز، احتمال پیری زودرس را کاهش داده و با کاهش چین و چروک به جوان سازی پوست صورت کمک می کنند.
در طب سنتی از خمیر لوبیا به دلیل خواص ضد التهابی که دارد، برای درمان اگزما و پسوریازیس استفاده می شود.
مقادیر بالای آهن و مس موجود در لوبیا قرمز باعث تقویت فولیکول های مو شده و با جلوگیری از ریزش مو، به افزایش رشد مو کمک می کند.
لوبیا قرمز حاوی مقادیر بسیار کم سدیم و مقادیر بالای فیبر است و گفته می شود که به درمان سنگ کلیه کمک می کند.
لوبیا قرمز یک دیورتیک طبیعی است که با افزایش حجم ادرار به درمان سنگ کلیه کمک می کند.
مقادیر بالای فیبر و پروتئین موجود در لوبیا قرمز به کاهش اشتها کمک کرده و با جلوگیری از پرخوری باعث لاغری و کاهش وزن افراد می شود.
تحقیقات نشان داده که لوبیا قرمز حاوی مهارکننده های آلفا آمیلاز است که از جذب و تجزیه نشاسته جلوگیری کرده و به لاغری و کاهش وزن کمک می کند.
به گفته انجمن دیابت آمریکا، لوبیا قرمز یکی از بهترین انواع حبوبات برای تنظیم سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت می باشد.
لوبیا قرمز شاخص گلیسمی پایینی دارد و علاوه بر این مقادیر بالای فیبر و کربوهیدرات های موجود در آن برای کاهش قند و کلسترول خون در افراد دیابتی مفید می باشد.
مقادیر بالای مواد مغذی و پروتئین موجود در لوبیا قرمز برای افزایش رشد نوزادان و کودکان ضروری می باشد.
کلسیم و پتاسیم موجود در لوبیا قرمز به تقویت استخوان ها در نوزادان و کودکان کمک می کند.
فولات موجود در لوبیا قرمز برای رشد مغز نوزادان و کودکان مفید است.
مقادیر بالای فولات موجود در لوبیا قرمز احتما نقص لوله عصبی جنین در دوران بارداری را کاهش می دهد.
مقادیر بالای فیبر موجود در لوبیا قرمز خطر ابتلا به یبوست در زنان باردار را کاهش می دهد.
آهن و فولات موجود در لوبیا قرمز برای درمان کم خونی در دوران بارداری ضروری هستند.
لوبیا قرمز مقادیر بالایی کربوهیدرات دارد، کربوهیدرات به ریکاوری عضلات پس از تمرینات بدنسازی کمک می کند.
لوبیا قرمز حاوی مقادیر بالای فیبر است که به بهبود هضم غذا کم کرده و برای لاغری و کاهش وزن ورزشکاران مفید است.
منیزیم موجود در لوبیا قرمز باعث سنتز پروتئین در بدن شده و به عضله سازی در بدنسازان کمک می کند.
لوبیا قرمز حاوی مقادیر بالای پروتئین بوده و یکی از غنی ترین منابع پروتئین گیاهی برای گیاهخواران و افراد وگن شناخته می شود.
باید بدانید که لوبیا قرمز بهترین جایگزین پروتئین گوشت قرمز محسوب می شود.
مصرف لوبیا قرمز به دلیل مقادیر بالای فیبر و مواد مغذی موجود در آن به کلسترول بالای خون کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهد.
مقادیر بالای پتاسیم و منیزیم موجود در لوبیا قرمز به کاهش فشار خون بالا کمک می کند.
مقادیر بالای فلائنوئید ها و آنتی اکسیدان های موجود در لوبیا قرمز، خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد.
تحقیقات نشان می دهد که مقادیر بالای فیبر موجود در لوبیا قرمز از ابتلا به سرطان های معده و روده پیشگیری می کند.
کلسیم و منیزیم موجود در لوبیا قرمز، استخوان ها را تقویت کرده و خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهد.
تحقیقات نشان داده که لوبیا قرمز به دلیل مقادیر بالای پروتئین که دارد، خطر ابتلا به نقرس را کاهش می دهد.
ویتامین B1 یا تیامین موجود در لوبیا قرمز با افزایش سطح استیل کولین که یک انتقال دهنده عصبی مهم برای مغز است، باعث تقویت حافظه می شود.
میزان قند موجود در مواد غذایی می تواند باعث تشدید میگرن شود؛ لوبیا قرمز شاخص گلیسمی پایینی دارد که قند را به آهستگی وارد جریان خون می کند و خطر ابتلا به میگرن را کاهش می دهد.
فیبر موجود در لوبیا قرمز باعث بهبود هضم غذا شده و به سلامت دستگاه گوارش کمک می کند.
مقادیر بالای فیبر موجود در لوبیا قرمز باعث بهبود حرکات روده شده و به پیشگیری و درمان یبوست کمک می کند.
لوبیا قرمز به دلیل مقادیر بالای مولیبدن موجود در آن می تواند باعث پاک سازی و سم زدایی بدن، کلیه ها و کبد شود و خطر ابتلا به کبد چرب، آلرژی و حساسیت و آسم را کاهش دهد.
ویتامین B3 موجود در لوبیا قرمز به تقویت بینایی و سلامت چشم کمک کرده و خطر ابتلا به آب مروارید را کاهش می دهد.
مقادیر بالای مس موجود در لوبیا قرمز و همچنین خواص ضد التهابی آن خطر ابتلا به آرتریت روماتوئید را کاهش می دهد.
زیاده روی در مصرف لوبیا قرمز به دلیل مقادیر بالای فیبر موجود در آن باعث نفخ شکم می شود. همچنین در افراد مبتلا به سنروم روده تحریک پذیر باعث یبوست خواهد شد.
زیاده روی در مصرف لوبیا قرمز به دلیل مقادیر بالای فولات، خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.
لوبیا قرمز مقادیر بالای آهن دارد و زیاده روی در مصرف آن خطر آسیب مغزی را افزایش می دهد.
لوبیا قرمز خام حاوی ماده ی سمی فیتو هماگلوتین است که باعث مسمومیت، اسهال و استفراغ می شود.
طبیعت لوبیا قرمز گرم و تر است. لوبیا قرمز سرشار از آنتی اکسیدان ها، فلاونوئید ها، ویتامین C، ویتامین B1، ویتامین B3، ویتامین B6، فولات، آهن، مس، کلسیم، منگنز، منیزیم، فسفر، روی، سلنیوم، مولیبدن، فیبر و پروتئین است.
لوبیا قرمز به دلیل شکل ظاهری که به کلیه انسان دارد، به انگلیسی Kidney bean نامیده می شود. لوبیا قرمز در مناطق نیمه گرمسیری کشت می شود و امروزه برزیل به عنوان بزرگترین تولید کننده لوبیا قرمز در جهان شناخته می شود.
لوبیا قرمز خشک را پاک کنید تا هیچ گونه آلوگی و سنگ ریزه ای نداشته باشید.
لوبیا ها را خوب بشویید و به مدت 8 ساعت در آب سرد خیس کنید. روز بعد لوبیا قرمز را در قابلمه ای بریزید و به ازای هر فنجان لوبیا، 3 فنجان آب به آن ها اضافه کنید و بگذارید 1 تا 2 ساعا بپزند تا خوب له شوند.
لوبیا قرمز را برای تهیه خورش کرفس و خورش قورمه سبزی، خوراک لوبیا قرمز، سوپ و سالاد لوبیا قرمز، لوبیا قرمز پلو و ماکارونی با لوبیا قرمز استفاده می کنند.
مبلغ قابل پرداخت 12,500 تومان
افزودن به سبد خریدبرچسب های مهم