خواص لوبیا قرمز لوبیا قرمز یکی از پر مصرف ترین و پرخاصیت ترین انواع حبوبات است و به دلیل مقادیر بالای پروتئین که دارد، به عنوان بهترین منبع گیاهی جایگزین گوشت در گیاهخواران استفاده می شود. در ادامه این مقاله همراه ما باشید تا با تمامی خواص لوبیا قرمز برای سلامتی بدن در ...
برای درمان زخم های دهان و گلو و دیفتری عدس را پخته و آب آنرا غرغره کنید بخاطر هضم آسان و آهن و پروتئین عدس، خوردن روزانه آن به عملکرد بدن کمک می کند و جلوی بیماری های عفونی را می گیرد. به گفته کارشناسان تغذیه، عدس یکی از بهترین راه های تامین پروتئین کم چربی برای بدن ...
عدس قرمز که در زبان هندی با نام ماسور دال و در بین ایرانیان با نام دال عدس نیز شهرت دارد، در کشور هندوستان از محبوبیت بسیار زیادی برخوردار است. این نوع عدس در تمام نقاط این کشور کشت میشود و به خاطر فواید فراواناش برای سلامتی در تهیهی غذاهای بسیار به کار میرود. خواص ...
از مهمترین خواص لپه اینست که دارای مقدار زیادی فیبر است و بنابراین برای درمان یبوست، کاهش کلسترول خون، تنظیم قندخون و کاهش بیماریهای قلبی – عروقی کاربرد زیادی دارد. یکی دیگر از مهمترین خواص لپه وجود پتاسیم فراوان در ان است که باعث کاهش بیماریهای قلبی – ...
خواص لوبیا چیتی لوبیا چیتی یا لوبیای رومی یکی از بهترین منابع گیاهی پروتئین و جایگزین گوشت است که قند خون در افراد مبتلا به دیابت را کاهش می دهد، یبوست را درمان می کند و برای سلامت قلب مفید می باشد. در طب سنتی از لوبیا چیتی برای درمان آکنه و جوش صورت، سوختگی، بیماری های قلبی، ...